zwarte bedrijfsauto voorzien van reclame uittingen

ONZE PRIJZEN

Een offerte maken doen wij niet zomaar en vraagt de nodige aandacht. Voordat wij een prijs hebben bepaald voor de werkzaamheden die wij voor u als klant moeten uitvoeren komen wij altijd eerst kijken naar uw project. Geen project is hetzelfde en dat geld ook voor de omgeving, de hoogte en de ondergrond waarin of waarop wij onze werkzaamheden moeten verrichten. U krijgt van ons altijd een eerlijk en deskundig advies, zodat u ervan uit kunt gaan dat u een prijsopgave ontvangt die de door ons beloofde kwaliteit ondersteund, waarborgt en garandeert. Zoals eerder gezegd, u betaalt misschien op de korte termijn een beetje meer, maar daar heeft u op de langere termijn profijt van.

Voorwaarden Offerteaanvraag

Schildersbedrijf Groenewold geeft u graag advies en antwoord op al uw vragen die betrekking hebben tot uw aanvraag. Wij beschikken over enorm veel kennis en kunde en willen u graag een offerte op maat aanbieden.

Zo houden wij rekening met allerlei zaken waar u zelf vaak geen verstand van zult hebben. Wij werken uiteraard wel eerlijk en transparant en zijn dan ook bereid iedere offerte in een gesprek toe te lichten.

Voor de algemene voorwaarden die wij hanteren als schildersbedrijf verwijzen wij u graag naar de algemene voorwaarden die door ons zijn gedeponeerd bij de KVK.

Liever telefonisch contact?

Heeft u liever direct telefonisch contact om tot een prijsafspraak of een passende offerte te komen? dat kan natuurlijk ook!. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0599-671996.