Kwaliteit Schilderwerk

Schilderen is een ambacht. Echte vakschilders zijn schaars en specialisten zijn helemaal moeilijk te vinden. Schildersbedrijf Groenewold is zowel vakschilder als specialist. Wij zijn op de korte termijn een beetje duurder dan onze collega’s maar dat betaald zich op de lange termijn dubbel en dwars weer terug. Meer dan eens komen wij na 10 jaar terug bij een door ons geschilderde woning en moeten wij concluderen dat de kwaliteit van ons schilderwerk ook na 10 jaar nog uitmuntend is. Wij gaan dan ook voor de lange termijn en zetten in op het afleveren van schilderwerk waar u meer dan een decennium van kunt genieten. Zoals wij vaak zeggen; Iedereen kan verven, slechts weinigen zijn schilder. 

Meer foto’s van kwaliteit schilderwerk

Kleuradvies

Een kleur uitkiezen kan soms enorm lastig zijn. Vaak heeft u al een kleur gekozen welke u ergens heeft gezien op een foto of bij een bekende in huis. Maar met 1 kleur bent u er vaak niet. Een kleurcombinatie selecteren vaak nog moeilijker. Daarbij is het van essentieel belang dat de juiste kleuren worden toegepast, want al is het schilderwerk nog zo deskundig uitgevoerd, een verkeerde kleur zal toch afbreuk doen aan de uitstraling van uw woning, pand of ruimte. Schildersbedrijf Groenewold helpt u dan ook graag bij het bij het geven van het juiste kleuradvies en het toepassen van de juiste kleurcombinaties. Zo voorkomt u teleurstellingen achteraf.

Wij geven uw woning of ruimte graag de juiste kleur. Van binnen en van buiten. Maar welke kleur? Houdt u van een onopvallende, vertrouwde kleurstelling? Houdt u van heldere kleuren en duidelijke contrasten? Kiest u voor zachte tinten? Of gaat uw voorkeur uit naar warme kleuren, of koele tinten? Wilt u de ruimte groter of gezelliger laten lijken? Elke kleur heeft zijn specifieke eigenschappen die invloed hebben op ons gevoel, onze beleving en ruimtelijke werking.

Meer foto’s van kleuradvies

Wandafwerking

Zowel nieuwe als oude wanden kunnen wij voor u op een perfecte manier afwerken. Of het nu gaat om renovatie, restauratie of om verfraaiing van uw wand, Schildersbedrijf Groenewold beschikt over jarenlange ervaring en meer dan voldoende kennis om iedere wand perfect af te werken naar uw wensen. Naast sauswerk en spuitwerk kunnen wij wanden voorzien van vele behangsoorten als; glasweefsel, vinyl of vlies behang. Doordat wij gebruik maken van hoogwaardige materialen in combinatie met een specialistische afwerking zorgen wij ervoor dat uw woning en/of ruimte wordt opgeleverd naar uw wensen met de juiste wandafwerking en kwaliteit schilderwerk.

“IEDEREEN KAN VERVEN, SLECHTS WEINIGEN ZIJN SCHILDER”

Be Groenewold (Eigenaar Schildersbedrijf Groenewold)